back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Mε απευθείας φάουλ του Τόμας Μουργκ στο 94′ ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Ένωση» είχε μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθεί, αλλά όχι και τον τρόπο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες ή να αξιοποιήσει τις λιγοστές που ακολούθησε.

Ο δε «Δικέφαλος του Βορρά» είχε στο μυαλό του περισσότερο να μη χάσει και πήρε ελάχιστα ρίσκα ποντάροντας στον επαναληπτικό στην έδρα του, αλλά ο Αυστριακός-που μπήκε στο ματς στο 91′-είχε τον τελευταίο λόγο.

Το ματς ήταν κακό με ελάχιστες φάσεις. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν έβρισκε τις μεγάλες φάσεις πέρα από το σουτ του Ολιβέιρα που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχε τίποτα άξιο αναφοράς, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να αναπτυχθούν ορθολογικά.

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έμενε στο μηδέν, ωστόσο στο τέλος ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην πρώτη του καλή στιγμή στο ματς βρήκε το γκολ παίρνοντας το πάνω χέρι για την πρόκριση.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Νταντσένκο, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λόπες, Γαλανόπουλος (63’ Σιμάνσκι), Κρίστισιτς, Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος (88’ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (63’ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (68’ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64’ Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Ντάγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (64’ Ουάρντα), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (91’ Μουργκ), Κρμέντσικ (73’ Σβιντέρσκι)

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα