back to top
18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Για το προβάδισμα ο Ολυμπιακός και την έκπληξη ο ΠΑΣ

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στον ημιτελικό του θεσμού.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ, αλλά οι Γιαννιώτες είναι «σκληρά καρύδια» και φέτος δυσκόλεψαν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο πρωτάθλημα.

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Λοντίγκιν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σάλιακα, Κάργα, Εραμούσπε και Πίρσμαν. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κάστρο και Ντομίνγκεζ, με τους Ελευθεριάδη, Καρτάλη και Μπρένερ να είναι πίσω από τον Παμλίδη.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θα παίξει με το νέο σύστημα που δοκιμάζει στα τελευταία παιχνίδια ο Μαρτίνς, με το 4-3-3. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τα τρία στόπερ Παπασταθόπουλο, Σεμέντο, Μπα και ως μπακ χαφ τους Λαλά και Χολέμπας. Ο Εμβιλά και ο Καμαρά θα είναι οι χαφ. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Μπρούμα, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Λετονός Τρεϊμάνις, με βοηθούς τους Γκουντερμάνις, Σπασιονίκοφς και τέταρτο τον κ. Παπαδόπουλο. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Στεφάνσκι και Νικολαΐδης.

Σέντρα στις 18:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 2.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα