back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η «Σχεδία» με click away και click in shop

Διαβάστε επίσης

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για το λιανεμπόριο όσοι το επιθυμούν, μπορούν να παραλαμβάνουν το τελευταίο (ακυκλοφόρητο!) τεύχος του ελληνικού περιοδικού δρόμου Σχεδία , από το σπίτι της «σχεδίας», στο κέντρο της Αθήνας (Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2). Εκεί, θα βρίσκεται κάθε μέρα, από τις 10:00 έως τις 17:00, ένας άνθρωπος με το κόκκινο γιλέκο για να τους το παραδώσει.

Σήμερα Τρίτη, 6/4/21, όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι της Σχεδίας, είναι η σειρά του κ. Σπύρου. Θα είναι εκεί, στο σπίτι της «σχεδίας», με το περιοδικό όχι στο χέρι, αλλά στο τραπεζάκι, μπροστά του και με ένα ρόφημα να τον συντροφεύει. Θα είναι εκεί από τις 10:00 έως τις 17:00, αφού η διανομή του περιοδικού με τη μέθοδο του click away θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα μέχρι και την Παρασκευή 9 Απριλίου.

Την Τετάρτη, σειρά έχει ο κ. Λευτέρης, για να ακολουθήσει, την Πέμπτη ο κ. Νίκος και την Παρασκευή, ο κ. Χρήστος Γ. (που συνήθως συναντάτε έξω από το Μέτρο της Εθνικής Άμυνας).

Υπενθυμίζεται ότι η παραλαβή θα γίνεται μόνο με τη μέθοδο του ραντεβού (213 0231220, [email protected]) και η πληρωμή μόνο με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική).

Χειροποίητες Πασχαλινές Λαμπάδες «σχεδία αρτ»

Παράλληλα μπορείτε να προμηθευτείτε χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες φτιαγμένες με πολλή αγάπη και μεράκι στα εργαστήρια «σχεδία αρτ», εκεί όπου οι άνθρωποι της Σχεδίας μεταμορφώνουν το χαρτί από τα απούλητα τεύχη του περιοδικού δρόμου σε αντικείμενα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Δείτε όλη τη συλλογή και παραγγείλετε από το e-shop εδώ

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα