back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στάσεις λεωφορείων με αντισηπτικό στην Αττική

Διαβάστε επίσης

Δέκα στάσεις λεωφορείων στην Αττική, από το κέντρο της Αθήνας, μέχρι τα βόρεια και τα νότια προάστια, διαθέτουν dispenser αντισηπτικού υγρού για να απολυμαίνουν τα χέρια τους, οι πολίτες. Η πρωτοβουλία ανήκει στην ασφαλιστική εταιρεία Eurolife FFH.

Παράλληλα στην αφίσα, που διακοσμεί τις στάσεις αναγράφεται το μήνυμα «πσσστ». Ένα «πσσστ» με μεγάλη αξία, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της.

Η ανακοίνωση της Eurolife FFH

«Σήμερα που η ατομική υγιεινή είναι, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ευθύνη κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, η Eurolife FFH αποδεικνύει πως ένα «πσσστ» έχει τεράστια αξία για όλους – τόσο τους επιβάτες των λεωφορείων, όσο και τους διερχόμενους. Όλες οι στάσεις βρίσκονται σε κεντρικά οδικά σημεία και είναι εξοπλισμένες με dispenser διάθεσης αντισηπτικού υγρού, το οποίο ανανεώνεται τακτικά.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η Eurolife FFH αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης για την υγεία μας.

Με τις πρωτότυπες στάσεις της, επιδιώκει να μεταφέρει με δημιουργικό τρόπο στους πολίτες το σημαντικό αυτό μήνυμα και να και συμμετάσχει στην ευαισθητοποίησή τους για την προστασία και την ασφάλειά τους. Γιατί για τη Eurolife FFH αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι, με κάθε της δράση, να στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας».

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα