back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θ. Τσούχλος: Οι δύο εβδομάδες των ενδοσχολικών εξετάσεων να αξιοποιηθούν σαν μαθήματα

Διαβάστε επίσης

Υπέρ του ανοίγματος των σχολείων αλλά με όρους και προϋποθέσεις, τάχθηκε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Λαυράνο, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Τσούχλος.

«Να ανοίξουν τα σχολεία αλλά με όρους και προϋποθέσεις ασφάλειας. Οι εμβολιασμοί είναι σημαντικό στοιχείο όπως και τα ατομικά εβδομαδιαία τεστ, όλα λοιπόν θα κριθούν από την τήρηση των κανόνων ασφαλείας»

Τόνισε την ανάγκη να υπαχθούν σε αυτή τη διαδικασία και οι εκπαιδευτικοί. «Θα είναι ανακόλουθο να κάνουν οι μαθητές εβδομαδιαία τεστ και όχι οι εκπαιδευτικοί» 

Σχετικά με τους εμβολιασμούς των εκπαιδευτικών είπε, μεταξύ άλλων, πως με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό, θα διαμορφωθούν λίστες ανά την επικράτεια για να εμβολιαστούν οι εκπαιδευτικοί. «Εμείς όμως λέμε ότι πρέπει από αύριο 1η Απριλίου μέχρι και τις 10 Μαϊου, να έχουν εμβολιαστεί όλοι οι εκπαιδευτικοί από 59 ετών και κάτω. Εάν δε γίνει αυτό, θα έχουμε ανοσία όχι αυτό το σχολικό έτος, αλλά το επόμενο»

Έκανε λόγο για μια χαμένη σχολική χρονιά «Από τον Μάρτιο και μετά του 2020 έχουν χαθεί σχεδόν τα πάντα» και ανακοίνωσε την πρόταση της ΟΛΜΕ προς το Υπουργείο Παιδείας. Η πρόταση μας είναι να μην γίνουν φέτος οι ενδοσχολικές εξετάσεις και αυτές οι δύο εβδομάδες των εξετάσεων να αξιοποιηθούν σαν μαθήματα»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα