back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Όσο και αν προσποιείται ο κ. Τσίπρας ότι ανησυχεί, η χαρά του δεν κρύβεται – Τι απαντά ο Ν. Ηλιόπουλος

Διαβάστε επίσης

«Όσο και αν προσποιείται ο κ. Τσίπρας ότι ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας, η χαρά του δεν κρύβεται», τονίζει η ΝΔ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης.

«Συνεχίζει το «όχι σε όλα», κάνοντας συγκρίσεις με τον Νοέμβριο που ο δείκτης θετικότητας ήταν πολύ υψηλότερος και δεν είχαμε στη διάθεσή μας εμβόλια και self tests», επισημαίνει η ΝΔ δίνοντας στη δημοσιότητα και βίντεο με τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Το χαμόγελό του, όταν μιλάει για κρούσματα και διασωληνωμένους, τα λέει όλα», προσθέτει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Το θράσος των πανικόβλητων του Μαξίμου είναι  μόνο για γέλια», σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ειδικότερα όπως επισημαίνει: «η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί με στοιχειώδες πλάνο την υγειονομική κρίση, ανοιγοκλείνοντας την οικονομία χωρίς σχέδιο και χωρίς καμία λογική, είναι για γέλια και για κλάματα. Το θράσος, όμως, των πανικόβλητων του Μεγάρου Μαξίμου, να επιρρίπτουν από πάνω και χαιρεκακία στους πολιτικούς του αντιπάλους όταν επισημάνουν το προφανές, είναι μόνο για γέλια».

Παράλληλα τονίζει ότι: «θα περιμέναμε τουλάχιστον να είχαν τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσουν έστω μια συγνώμη από τις οκτώ χιλιάδες οικογένειες που θρηνούν τους ανθρώπους τους και τους χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρηματίες που έχουν αφήσει στο έλεος της ύφεσης και της κρίσης. Ούτε για αυτό όμως είναι ικανοί».

«Είναι προφανές ότι δε μπορούν πια. Όσο συντομότερα το συνειδητοποιήσουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο», υπογραμμίζει κλείνοντας την ανακοίνωση του.

Η ανταπάντηση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να επισυνάψει το βίντεο του κ. Τσίπρα που μιλάει από μόνο του. Κατανοούμε απόλυτα την ενόχληση του κ. Ηλιόπουλου από την εικόνα του αρχηγού του», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα