back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Διαβάστε επίσης

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο WORD εδώ!

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Στο πλαίσιο διενεργούμενης από την Επιχείρησή μας έρευνας αγοράς, προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια το επίπεδο του υφιστάμενου ανταγωνισμού στον τομέα της ραδιοφωνικής παραγωγής θεατρικών παραστάσεων, ώστε να προϋπολογιστεί η δαπάνη πιθανής σχετικής προμήθειας και να διευρυνθεί το πεδίο επιλογής υποψηφίων, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να αποστείλει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected], ενδεικτικό προϋπολογισμό αμοιβής για την υλοποίηση των ακόλουθων ραδιοφωνικών έργων, με τους κατωτέρω αναφερόμενους συντελεστές που έχει επιλέξει η αρμόδια Διεύθυνση της επιχείρησής μας:

1. “Σωτηρία με λένε” της Σοφίας Αδαμίδου, σε σκηνοθεσία του Τάσου Ιορδανίδη, με τις Αλεξάνδρα Παντελάκη & Σοφία Πανάγου.

2. “Το τάβλι” του Δημήτρη Κεχαίδη, σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη, με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη & Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

3. “Αβελάρδος και Ελοΐζα” σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού και μουσική του Άγγελου Τριανταφύλλου, με τους Γιώργο Γλάστρα, Ελένη Κοκκίδου & Χριστίνα Μαξούρη.

4. “Το αμάρτημα της μητρός μου” του Γεωργίου Βιζυηνού, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη και μουσική του Χρήστου Θεοδώρου, με τους Αργύρη Πανταζάρα & Νεκταρία Γιαννουδάκη.

5. “Φωνάζει ο κλέφτης” του Δημήτρη Ψαθά, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαγεωργίου, με τους Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιώργο Μιχαλάκη, Γιάννη Λεάκο, Ιωάννη Αθανασόπουλο & Κατερίνα Παπανδρέου.

6. “Χαρτοπόλεμος” του Βαγγέλη Ρωμνιού, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη και δραματουργική επεξεργασία του Γιωργή Τσουρή, με τους Γιωργή Τσουρή, Βάλια Παπακωνσταντίνου, Θάνο Αλεξίου, Παύλο Πιέρρο & Φοίβο Ριμένα.

7. “Καλιφόρνια ντρήμιν» του Βασίλη Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία του Τάκη Τζαμαριά και μουσική του Πλάτωνα Ανδριτσάκη, με τους Κων/νο Γαβαλά, Κώστα Μπούντα, Ευγενία Δημητροπούλου & Καλλιόπη Παναγιωτίδου.

8. “Δεν μ’ αγαπάς. Μ’ αγαπάς”, σε σενάριο & σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, βασισμένο στο κείμενο της Φωτεινής Τσαλίκογλου και με μουσική επιμέλεια της Ελέανας Βραχάλη, με τις Ρένη Πιττακή & Πέγκυ Τρικαλιώτη.

9. “Δελφίνοι ή Καζιμίρ και Φιλιντόρ” (ανέκδοτο) έργο του Θωμά Μοσχόπουλου σε σκηνοθεσία του ιδίου, με τους Γιώργο Χρυσοστόμου, Γιώργο Παπαγεωργίου & Θανάση Δήμου.

10. “Καληνύχτα Μαργαρίτα” του Γεράσιμου Σταύρου, σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη, με τους Στέφανο Ληναίο, Έλλη Φωτίου, Τάσο Ιορδανίδη, Σαράντο Γεωγλερή, Δημήτρη Κατσώνη, Αργυρώ Χιώτη, Μαρία Παπαφωτίου, Αντωνίνα Παπαθανασόγλου, Νατάσσα- Φαίη Κοσμίδου, Χρήστο Κελαντώνη & Τζούλη Τσόλκα.

Τα έργα θα παραδοθούν σε ηχογραφήματα, ώστε να είναι εφικτή η μετάδοσή τους από το ραδιόφωνο, χωρίς παρέμβαση του οικονομικού φορέα, για τουλάχιστον δύο (2) περαιτέρω ραδιοφωνικές μεταδόσεις πέρα από την αρχική, για μετάδοση υπό μορφή “podcast” στη διαδικτυακή πύλη του «Αθήνα 9,84» και η περαιτέρω αναπαραγωγή και εκμετάλλευσή τους από την Επιχείρηση με κάθε γνωστό σήμερα τρόπο, υπό τη μορφή “download” ή άλλη.

Για την επίτευξη του σκοπού, την οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής, την επικοινωνία, την παροχή γραφιστικών υπηρεσιών αλλά και τον γενικότερο συντονισμό 60 και πλέον συντελεστών, ο υποψήφιος οικονομικός φορέας θα πρέπει να έχει παρουσία χρόνων στις θεατρικές παραγωγές και εμπειρία σε αντίστοιχου περιεχομένου παραστάσεις.

Τα παραπάνω θα πρέπει ο οικονομικός φορέας να είναι σε θέση να αποδείξει κατά την υποβολή τυχόν φακέλου προσφοράς, αν του αποσταλεί σχετική πρόσκληση, με κάθε πρόσφορο μέσο. Ως e-mail για κάθε μελλοντική επικοινωνία θα χρησιμοποιηθεί το e-mail, από το οποίο αποστέλλεται η οικονομική πρόταση.

Οι προτάσεις θα πρέπει να αναφέρουν αξία αμοιβής χωριστά από τον αναλογούντα Φ.Π.Α.

Διευκρινίζεται ότι η παρούσα ΔΕΝ αποτελεί πρόσκληση για την υποβολή προσφορών, ούτε δεσμεύεται με αυτήν η Επιχείρηση ότι θα προβεί οπωσδήποτε στην ανάθεση της προμήθειας. Ανάλογα με τα αποτελέσματά της, μπορεί να αποτελέσει την βάση διαβούλευσης με έναν ή περισσότερους οικονομικούς φορείς, η οποία ενδέχεται να καταλήξει στην αποστολή πρόσκλησης υποβολής προσφοράς για την απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς να στείλουν τις οικονομικές τους προτάσεις σε συνημμένο αρχείο με τον τίτλο «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ», το οποίο θα μπορούν να αποστείλουν από σήμερα, 01/04/2021, έως και την ώρα 09:00 π.μ. της Δευτέρας, 05/04/2021.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα