back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Επιχειρηματική καθοδήγηση από το Impact Hub Athens

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά το νέο εντατικό εξάμηνο του Impact Hub Academy που υποστηρίζει επιχειρήσεις, οργανισμούς, δημιουργικούς ανθρώπους και ομάδες στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Impact Hub Athens και απευθύνεται σε εγχειρήματα, που βρίσκονται σε επίπεδο ιδεας ή σε επίπεδο startup.

Τι προσφέρεται

Κατά τη διάρκεια ενός εντατικού εξαμήνου, το Impact Hub Academy θα προσφέρει στους συμμετέχοντες εξατομικευμένη επιχειρηματική καθοδήγηση και συμβουλές από εξειδικευμένους συνεργάτες του τοπικού και παγκόσμιου δικτύου του Impact Hub, επιχειρηματική κατάρτιση και εργαστήρια εξειδίκευσης σε βασικά θέματα μιας βιώσιμης επιχείρησης, καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης με εταιρικές ομάδες και ενδιαφερόμενους φορείς.

Αν αναζητάτε εξειδίκευση και know-how συμβατά με την επιχειρηματική σας ιδέα ή σας απασχολεί η βιωσιμότητα του εγχειρήματος σας ή θέλετε να κάνετε το επόμενο σας βήμα στην Αγορά; Μπείτε  στο Impact Hub Academy καλούν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Μαρτίου 2021 εδώ. 

Impact Hub Academy

Το Impact Hub Academy ξεκίνησε το 2015 με στόχο την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα επιχειρήσεων μέσα από εξειδικευμένη καθοδήγηση και συμβουλευτική με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 540 εκπαιδεύσεις σε φυσικό χώρο, 320 ώρες δια ζώσης συμβουλευτική, 290 ώρες e-learning, ενώ εχουν υποστηριχθει πάνω από 250 επιχειρήσεις και οργανισμοί.

Impact Hub Athens

Μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας όπου η γνώση μοιράζεται και ενσωματώνεται σε επιχειρησιακές πρακτικές από το στάδιο της πρόθεσης και της ιδέας μέχρι το σημείο όπου ο αντίκτυπος μπορεί να μετρηθεί και να κλιμακωθεί τοπικά και παγκόσμια, το Impact Hub Athens παρακολουθεί συνεχώς τις νέες τάσεις στις σύγχρονες προκλήσεις και σχεδιάζει βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα φέρνοντας κοντά δημιουργικούς ανθρώπους με στόχο την προώθηση καινοτόμων και ανθεκτικών επιχειρηματικών ιδεών.

Σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας στο ενεργητικό του προγράμματα όπως τα Social Impact Awards, το Investment Ready και το Impact Hub Scaling, με το Impact Hub Academy υποστηρίζει και ενδυναμώνει επιχειρήσεις, οργανισμούς, δημιουργικούς ανθρώπους και ομάδες να αναπτύξουν νέες λύσεις με θετικό αντίκτυπο στον επιχειρηματικό τους πυρήνα, δημιουργώντας έξυπνες και αποτελεσματικές διαδικασίες για τις επόμενες δυναμικές επιχειρήσεις της αγοράς.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα