back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 26-03-2021

Διαβάστε επίσης

Η έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης «Αρχαιολατρεία και Φιλελληνισμός. Συλλογή Θανάση και Μαρίνας Μαρτίνου», που διοργανώνεται με αφορμή τη 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, έρχεται στις οθόνες μας δωρεάν. Περιλαμβάνει σημαντικά ευρωπαϊκά έργα του 19ου αιώνα και του ελληνικού νεοκλασικισμού, που παρουσιάζονται σε διάλογο με αυθεντικές αρχαιότητες από μεγάλα μουσεία της Ιταλίας και της Ελλάδας. Δείτε την έκθεση στο 1821.cycladic.gr.

Το πολυβραβευμένο έργο της Νίνα Ρέιν «Φυλές» παρουσιάζεται σε online streaming από το Θέατρο Σταθμός, σήμερα και το Σαββατοκύριακο. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Τάκης Τζαμαργιάς, Πρωταγωνιστούν: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Μανώλης Μαυροματάκης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Μάνος Καρατζογιάννης, Βασιλική Τρουφάκου, Ελένη Μολέσκη. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.

Τα «Μικρά Όμορφα Άλογα», η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Μιχάλη Κωνσταντάτου προβάλλεται ψηφιακά στις αίθουσες «Δαναός» και «Έλλη». Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, Γιώτα Αργυροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Δημήτρης Καταλειφός. Δείτε την ταινία, μέσω του Viva.gr, με εισιτήριο 4,99€.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα