back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Λένα Παπαληγούρα στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Η παράσταση ‘Ο Μικρός Πρίγκιπας’ θα προβάλλεται σε live streaming εως τις 30 Μαρτιου μαγνητοσκοπημένη απο το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπογδάνου και τη Λένα Παπαληγούρα στο ρόλο του Μικρού Πρίγκιπα.

‘Το παραμύθι έχει δουλευτεί έτσι από τον σκηνοθέτη ώστε να απευθύνεται σε ενήλικες με ανήλικη ματιά’ είπε στον Αθήνα 984 και την Αριστέα Γιάννου η Λένα Παπαληγούρα.

“Το έργο το ειχα διαβάσει κι εγώ σαν παιδί,ως παραμύθι αλλά οταν ασχολήθηκα με την παράσταση κατάλαβα οτι πρόκειται για μια ιστορία με περιτύλιγμα παραμυθιού με πολύ βαθιά υπαρξιακά και διαχρονικά μηνύματα” τονίζει η ηθοποιός. “Μιλάει για το ταξίδι της ζωής τις σχέσεις των ανθρώπων τι σημαίνει ο χρόνος που δίνουμε στα πράγματα. Η ιστορία αγγίζει το σήμερα αλλά είναι πέρα από κάθε εποχή. Η παράσταση ακολουθεί δυο αφηγήσεις. Η μία είναι η αφήγηση αυτού καθαυτού του παραμυθιού και η άλλη είναι η αφήγηση του πιλότου που μέσα από πραγματικές επιστολές που βρήκαμε είναι επιστολές του συγγραφέα προς την ερωμένη του.Στη παράσταση δηλαδή υπάρχουν και βιογραφικά στοιχεία’

 

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα