back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γκραβίνα: «Η παρουσία φιλάθλων, θα εξαρτηθεί από τα εμβόλια»

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, μίλησε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος της Serie A, κάνοντας μία πρόβλεψη για την παρουσία φιλάθλων στο Euro 2020.

«Παγώσαμε το ποδόσφαιρο, αλλά χωρίς να τα παρατήσουμε ποτέ. Το προπονητικό κέντρο του Coverciano έγινε κέντρο υποδοχής για τους άρρωστους και υπήρξαν πολλές άλλες πρωτοβουλίες. Η οριστική διακοπή στη Γαλλία ήταν η πιο θλιβερή μέρα, μας έκανε να χάσουμε τη δύναμή μας, επειδή φοβόμασταν ένα πολύ αρνητικό φαινόμενο ντόμινο που ευτυχώς δεν συνέβη. Αυτή που έκανε λάθος είναι η Γαλλία, όχι η Ιταλία», είπε ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

«Σήμερα έχουμε τα τεχνικά μέσα για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Το εμβόλιο είναι αυτό που θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εάν, από τώρα και στο εξής, μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καταφέρουμε να ενθαρρύνουμε την εκστρατεία εμβολιασμού, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μία υπέροχη διοργάνωση, με την παρουσία των φιλάθλων», συμπλήρωσε.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα