back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κύπρος: Το πρόγραμμα εμβολιασμού επιταχύνεται

Διαβάστε επίσης

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι η Κύπρος άγγιξε τους 100.000 εμβολιασμούς. Χάρη στα εμβόλια εκατοντάδες ζωές σώζονται και χιλιάδες άνθρωποι αποφεύγουν τη νόσηση», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου ευχαριστεί τους πολίτες που προσέρχονται με μεγάλη προθυμία, αλλά και τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που ακούραστα προσφέρουν, χέρι με χέρι, ελπίδα στους συνανθρώπους τους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και σημειώνει:

«Το πρόγραμμα εμβολιασμού επιταχύνεται κάθε εβδομάδα. Υπάρχει η πιθανότητα να ξεπεράσουμε και το υπάρχον χρονοδιάγραμμά μας. Οι καλές επιδόσεις της χώρας μας στην πανδημία θα συνεχιστούν φέρνοντας πιο κοντά το τέλος της περιπέτειας.

Σήμερα είναι μια μέρα αισιοδοξίας, αλλά και εγρήγορσης. Συνεχίζουμε τη συλλογική προσπάθεια. Αντιλαμβάνομαι την κούραση. Μέχρι όμως να εμβολιαστεί η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου πρέπει να τηρούμε με προσήλωση τα μέτρα προστασίας. Είναι ο μόνος τρόπος για να σώσουμε ζωές και να διατηρήσουμε τις αντοχές του Συστήματος Υγείας.

Μαζί ξεκινήσαμε. Μαζί θα τα καταφέρουμε», καταλήγει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα