back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναβαθμίζεται η δημοτική συγκοινωνία της Μεταμόρφωσης

Διαβάστε επίσης

Το νέο λεωφορείο, το οποίο απέκτησε ο δήμος Μεταμόρφωσης κυκλοφορεί ήδη στους δρόμους της πόλης ενώ σύντομα θα προμηθευτεί και ένα δεύτερο. Παράλληλα μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» ο δήμος διεκδικεί και ένα τρίτο λεωφορείο, αυτή την φορά, ηλεκτρικό.

«Ως δήμος είχαμε ένα αρκετά παλιό λεωφορείο, το οποίο λειτουργούσε για 6 ώρες. Τώρα θα έχουμε δύο καθώς και το δεύτερο θα το προμηθευτούμε εντός του επόμενου τριμήνου- τετραμήνου», αναφέρει στον Αθήνα 9.84, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας. «Δρομολογούμε την αλλαγή των δρομολογίων και την επέκτασή του ωραρίου, για 12 ώρες. Επίσης μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» επιδιώκουμε να πάρουμε και ένα ηλεκτρικό λεωφορείο, που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες των δημοτών και θα ολοκληρώσει την αναβάθμιση της δημοτικής μας συγκοινωνίας, η οποία αποτελούσε και προεκλογική μας δέσμευση. Έχουμε στείλει την πρότασή μας για το ηλεκτρικό λεωφορείο και αναμένουμε τη χρηματοδότηση αφού δεχτούν την πρότασή μας».

«Επίσης σχεδιάζουμε, βλέποντας το παράδειγμα άλλων δήμων, να μεταφέρουμε με τη δημοτική συγκοινωνία τους φοιτητές μας στα Πανεπιστήμια» προσθέτει ο κ. Σαραούδας. «Ένας ακόμα λόγος που η αναβάθμιση της δημοτικής μας συγκοινωνίας είναι πολύ σημαντική είναι γιατί θα συμβάλλει και στη μεταφορά των μαθητών καθώς τα δύο λύκεια της περιοχής μας, το ένα κατασκευάζεται τώρα και θα λειτουργήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, βρίσκονται στο ίδιο σημείο στο άκρο της πόλης».

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα