back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σεισμός Ελασσόνας: Ξεκίνησαν οι αυτοψίες για την καταγραφή των ζημιών

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησαν την Πέμπτη και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι αυτοψίες για την καταγραφή των ζημιών στα πληγέντα κτήρια από τον χθεσινό μεγάλο σεισμό των 6 ρίχτερ στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.

Κλιμάκιο 42 μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κάνει ελέγχους για την εκτίμηση των ζημιών στα πληγέντα κτήρια (κατοικίες, σχολικές μονάδες, δημόσια κτήρια, κέντρα υγείας) για την αποτίμηση των ζημιών από την ισχυρή σεισμική δόνηση.

Έως το τέλος της Πέμπτης διεξήχθησαν αυτοψίες σε 294 κτήρια και σε 35 σχολικές μονάδες σε Κοινότητες του Δήμου Τυρνάβου και Ελασσόνας.

Με εντολή του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιιώργου Καραγιάννη την Παρασκευή θα ενισχυθεί με κλιμάκιο 50 μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη διενέργεια αυτοψιών στις πληγείσες περιοχές των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου.

Ισίδωρος Ρούσσος

Στοιχεία των σημερινών αυτοψιών για την καταγραφή των ζημιών στα πληγέντα κτήρια από τον χθεσινό μεγάλο σεισμό των 6 ρίχτερ στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας (κλικ για μεγέθυνση της εικόνας).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα