back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπερτομέου: «Είμαστε αισιόδοξοι για παρουσία κόσμου στο Final 4»

Διαβάστε επίσης

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε για το Final 4 της Κολωνίας, αλλά και την πιθανότητα να υπάρξει κόσμος στις εξέδρες, έστω και σε μικρό ποσοστό, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως θα βρεθούν φίλαθλοι στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης.

O CEO της Ευρωλίγκας μίλησε στο Associated Press και πήρε θέση για το επερχόμενο Final Four που θα διεξαχθεί στην Κολωνία, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Ο Μπερτομέου στην τοποθέτησή του ανέφερε: «Φυσικά δεν θα δούμε γεμάτο το γήπεδο, αυτό είναι δεδομένο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε αν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά το πιο σημαντικό, αυτό που μας απασχολούσε περισσότερο από κάθε τι άλλο στην αρχή της σεζόν ήταν αν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ένα ποσοστό φιλάθλων θα μπορέσει να δει από κοντά το Final 4.

Οπότε αυτό που εξετάζουμε τώρα είναι πώς θα διαχειριστούμε το γεγονός ότι θα πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική διαδικασία σε σχέση με όσα έχουμε δει σε Final 4, τα προηγούμενα χρόνια. Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα κοιτάξουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και πώς θα μπορέσουμε να είμαστε κοντά στους φίλους της Ευρωλίγκας, αν αυτοί δεν καταφέρουν να βρίσκονται στο γήπεδο».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα