back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πυροσβεστική: Ποτέ δεν έγινε κορονοπάρτι

Διαβάστε επίσης

Διαψεύδει η Πυροσβεστική δημοσίευμα που κάνει λόγο για κορονοπάρτι στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν κρούσματα κορονοϊού.

Όπως αναφέρεται από το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, ποτέ δεν έγινε κορονοπάρτι ή άλλου είδους συγκέντρωση.

Στην υπηρεσία δηλώθηκε κρούσμα συγγενικού προσώπου υπαλλήλου και άμεσα, το προσωπικό του γραφείου στο οποίο υπηρετεί τέθηκε σε καραντίνα. Πραγματοποιήθηκαν 17 rapid test και όλα ήταν αρνητικά.

Πάντως με εντολή του κ. Χαρδαλιά διατάχθηκε άμεση έρευνα και ανετέθη στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, να προχωρήσει άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος:

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα σχετικά με «κορονοπάρτυ» στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ανακοινώνονται τα κάτωθι:

1. Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε «κορονοπάρτυ» ή οποιαδήποτε συγκέντρωση ατόμων πέραν του προβλεπόμενου αριθμού σε χώρο του Α.Π.Σ κατ’ εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

2. Πρόσφατα δηλώθηκε από πυροσβεστικό υπάλληλο του Α.Π.Σ. ότι συγγενικό του πρόσωπο διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19, το οποίο και νόσησε. Άμεσα, το προσωπικό του γραφείου στο οποίο υπηρετεί τέθηκε σε καραντίνα και πραγματοποιήθηκαν 17 rapid test στο ιατρείο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Όλα ήταν αρνητικά.

3. Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, 4. Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα