back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 12:00

Διαβάστε επίσης

Τρία μηνύματα στέλνει, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ομάδα συγγενών των θυμάτων της τρομοκρατίας, με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει από την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Προς τον ίδιο λένε, ότι παρά το γεγονός ότι δολοφόνησε τους ανθρώπους τους, εκείνοι τον καλούν να υποχωρήσει από το αίτημά του και να ζήσει. Προς όσους ζητούν την υποχώρηση του κράτους, τους καλούν αντί αυτού, να ζητήσουν από το δολοφόνο να διακόψει την απεργία πείνας, και προς όλους, υπενθυμίζουν ότι “το Κράτος Δικαίου είναι ακρογωνιαίος λίθος της έννομης τάξης. Δεν εκβιάζεται, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο οποίο να βασιστούμε όλοι εμείς, που σε αντίθεση με τον δολοφόνο, πιστεύουμε στη Δημοκρατία και τον τρόπο λειτουργίας της.”

Με νέες βεβαιώσεις κίνησης θα πρέπει να έχουν εφοδιάσει από αύριο οι εργοδότες τους εργαζομένους τους. Οι βεβαιώσεις θα έχουν διάρκεια ισχύος, κατά ανώτατο όριο έως και τη Δευτέρα 8 Μαρτίου. Εκδίδονται ηλεκτρονικά από το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» και από τον ιστότοπο forma.gov.gr κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης – αίτησης του εργοδότη και χορηγούνται μόνο στους εργαζόμενους που έχουν αυτοπρόσωπη παρουσία την εργασία τους.

Υπό πίεση το σύστημα υγείας μετά την έξαρση που παρουσιάζουν τα κρούσματα COVID και την αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία. Την παραχώρηση επιπλέον 70 κλινών ΜΕΘ στην Αττική, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή επιχειρησιακής διαχείρισης της πανδημίας.

Έως και αύριο η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας. Τυχόν πρόστιμα που έχουν βεβαιωθεί και καταβληθεί, θα επιστραφούν.

Μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων σε τράπεζες και καταστήματα χθες βράδυ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Πρόκειται για δύο τράπεζες στο Μαρούσι, μία στο Αιγάλεω και δύο στο Παλαιό Φάληρο, όπου έγιναν επιθέσεις και σε καταστήματα ένδυσης.

Στην αθλητική επικαιρότητα

και τα σημερινά παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα… Στις 3 Άρης – Ατρόμητος. Πέντε και τέταρτο: Λάρισα – Παναιτωλικός και Λαμία – ΠΑΣ Γιάννενα. Στις 7 και μισή: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Και ο καιρός

Νεφώσεις στην Αττική, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα