back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 26-02-2021

Διαβάστε επίσης

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου», βασισμένη στο ποιητικό έργο του Νίκου Καββαδία, σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου και σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, έρχεται κινηματογραφημένη στις οθόνες μας μέσα από το viva.gr μέχρι την 1η Μαρτίου. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, Στέλιος Μάινας, Σταύρος Ζαλμάς, Ελισάβετ Μουτάφη. Τραγουδούν: Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννη Μαθές και Μαριάννα Πολυχρονίδη. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ.

Το κουαρτέτο του Δημήτρη Καλαντζή έρχεται στο Half Note και παρουσιάζει την μουσική παραγωγή «Mano’s», μία jazz ματιά στη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι από τους δεξιοτέχνες του κουαρτέτου. Δείτε την παράσταση «Mano’s» on line μέσα από την πλατφόρμα της viva.gr, με εισιτήριο 10 ευρώ.

«Η Κληρονομιά», η κωμωδία του Πιερ ντε Μαριβώ, σε μετάφραση Ανδρέα Στάικου και σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, παρουσιάζεται On Demand μέσα από το viva.gr, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Νίκος Νίκας, Γιάννης Σοφολόγης. Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα