back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μανώλης Μητσιάς: Πριν κλείσω την καριέρα μου θέλω να τραγουδήσω στο μέρος που ξεκίνησα, από τη μπουάτ “Απανεμιά”

Διαβάστε επίσης

Καλεσμένος στον Αθήνα 9.84 και του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη βρέθηκε σήμερα ο σπουδαίος ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς.
Μίλησε για το τότε και το τώρα, χαρακτήρισε τον εαυτό του πολύ τυχερό που συνεργάστηκε με τους μεγάλους του ελληνικού πενταγράμμου, ανέφερε ως λάθος του τη μη συνεργασία του με τον Γιώργο Ζαμπέτα και “εκμυστηρεύεται” τι επιθυμεί να κάνει, πριν “κλείσει” το μικρόφωνο.

«Πριν κλείσω την καριέρα μου θέλω να τραγουδήσω ένα βράδυ από το μέρος που ξεκίνησα στην Αθήνα, από την μπουάτ “Απανεμιά” Χωράει πενήντα άτομα αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω είναι να ερμηνεύσω από το πρώτο μου τραγούδι μέχρι και το τελευταίο, εκεί» 

Ο Μανώλης Μητσιάς χαρακτήρισε μεγάλη απώλεια το κλείσιμο των δισκάδικων προσθέτοντας παράλληλα πως σήμερα δεν υπάρχουν ούτε εταιρίες, ούτε παραγωγοί.  «Σήμερα δεν υπάρχουν εταιρίες, δεν υπάρχουν παραγωγοί, ούτε δισκάδικα. Μεγάλη απώλεια τα δισκάδικα. Πήγαινες εκεί, έψαχνες το δίσκο που ήθελες, έβλεπες το εξώφυλλο, διάβαζες το σημείωμα στη μέση. ‘Ήταν μεγάλη σχολή το δισκάδικο»

Αναφερόμενος στα σημερινά τραγούδια ο Μανώλης Μητσιάς ανέφερε πως δεν γράφονται πια όπως εκείνη την εποχή: «Υπάρχουν εκπληκτικοί τραγουδοποιοί ,αλλά κάτι μου λείπει, σε σχέση με το τότε»

Ο Μανώλης Μητσιάς μίλησε για τον Μάνο Χατζηδάκι λέγοντας πως ήταν καταπληκτικός δάσκαλος. «Είχε ένα τρόπο να “παίρνει” από τον τραγουδιστή αυτό που ήθελε, ένα τρόπο πολύ φιλικό, αγαπησιάρικο. Ήταν ο γλυκύτερος άνθρωπος στο κόσμο»
Χαρακτήρισε μοιραία την συνάντησή του με τον Νίκο Γκάτσο. «Με βοήθησε πολύ, έκανε πράγματα που έμαθα στην πορεία, μου άνοιξε ορίζοντες».

Τέλος, χαρακτήρισε λάθος του, το γεγονός ότι δεν συνεργάστηκε με τον Ζαμπέτα. «Ένα από τα λάθη της καριέρας μου ήταν ότι δεν συνεργάστηκα με τον Γιώργο Ζαμπέτα» είπε χαρακτηριστικά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα