back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυτοκτόνησε ο Γκέντερτ μετά τις κατηγορίες για σωματεμπορία και σεξουαλικά εγκλήματα

Διαβάστε επίσης

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ, Τζον Γκέντερτ, αυτοκτόνησε την Πέμπτη, μετά από τις κατηγορίες για σωματεμπορία και άλλα σεξουαλικά εγκλήματα.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες η είδηση της αυτοκτονίας του πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας γυμναστικής της χώρας, Τζον Γκέντερτ, μετά τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση και σωματεμπορία, τουλάχιστον 20 ανθρώπων.

Ο 63χρονος προπονητής είχε εμπλοκή και στο σκάνδαλο με τον Λάρι Νάσαρ, πρώην γιατρού της εθνικής ομάδας γυμναστικής, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 140 ετών για σεξουαλική εγκλήματα με τουλάχιστον 265 θύματα!

Ο Γκέντερτ κατηγορήθηκε από την αστυνομία του Μίτσιγκαν για όλα αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα, στο διάστημα 2008-18 στο «Twistars», ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που είχε στην ιδιοκτησία του. Μόλις έμαθε για το κατηγορητήριο και το ένταλμα σύλληψης έβαλε τέλος στη ζωή του, στα προάστια στο Μίτσιγκαν.

Ο Γκέντερτ θα παρουσιαζόταν στις Αρχές την Πέμπτη για να παραδοθεί, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ, καθώς όπως ενημέρωσε η εισαγγελέας του Μίτσιγκαν, Ντάνα Νέσελ, βρέθηκε νεκρός.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα