back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Lady Gaga: Δίνει μισό εκατ. δολάρια για τα κλεμμένα σκυλάκια της

Διαβάστε επίσης

Χάθηκαν τα σκυλάκια της Lady Gaga. Η γνωστή τραγουδίστρια δίνει αμοιβή 500.000 δολαρίων σε όποιον της επιστρέψει τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ.

Τα δύο σκυλάκια, ο Κότζι και ο Γκούσταβ, εκλάπησαν στο Χόλιγουντ, μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε ο άνθρωπος που τα έβγαζε βόλτα και νοσηλεύεται.

 

Η Gaga, η οποία τον περασμένο μήνα έψαλλε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο στην τελετή για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, στην Ουάσινγκτον, βρισκόταν στη Ρώμη για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Τα τρία γαλλικά μπουλντόγκ της παρέμειναν στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

Ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη φροντίδα των σκύλων τα έβγαλε βόλτα το βράδυ της Τετάρτης, όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό. Το τρίτο σκυλάκι, η Μις Έιζια, το έσκασε αλλά βρέθηκε λίγο αργότερα.

 

Ο αξιωματικός Ντρέικ Μάντισον της αστυνομίας του Λος Άντζελες είπε ότι λίγα λεπτά πριν από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, ένας άνδρας οπλισμένος με ημιαυτόματο όπλο πυροβόλησε τον βοηθό της Γκάγκα, έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών, και διέφυγε με ένα λευκό όχημα, αφού έκλεψε τα δύο σκυλάκια. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι άγνωστη.

Η πηγή, που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον της Λέιντι Γκάγκα αλλά ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι η τραγουδίστρια καλεί όποιον έχει τα σκυλιά να επικοινωνήσει με τον ηλεκτρονικό λογαριασμό [email protected] και θα λάβει αμοιβή για την επιστροφή τους.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα