back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Champions League: Εκτός έδρας δοκιμάζονται τα φαβορί

Διαβάστε επίσης

Με το δεύτερο… πιάτο για την «φάση των 16», συνεχίζεται Τρίτη και Τετάρτη το Champions League.

Κύριο χαρακτηριστικό των τεσσάρων αναμετρήσεων, είναι πως με εξαίρεση το ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι, οι ομάδες που θεωρούνται επικρατέστερες για να προκριθούν στα προημιτελικά, αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους.

Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε, καλούνται να ξεπεράσουν την αγωνιστική κάμψη των τελευταίων ημερών και να πετύχουν ένα σκορ ασφαλείας, «υποδεχόμενοι» στην «Αρένα Νασιονάλα» του Βουκουρεστίου, την Τσέλσι.

Η κάτοχος του τροπαίου, Μπάγερν Μονάχου, μπορεί να κατέκτησε στο Κατάρ το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, αλλά δείχνει σημάδια αγωνιστικής πτώσης. Ο Χάνσι Φλικ θέλει οπωσδήποτε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ρώμη με αντίπαλο την Λάτσιο, που απέναντι στους Βαυαρούς θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Στους αγώνες της Τετάρτης, η Μάντσεστερ Σίτι, καλείται να περάσει από την «Πούσκας Αρένα» στην Βουδαπέστη. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει καταφέρει το καλύτερο δυνατό «φορμάρισμα» της ομάδας του στην κατάλληλη περίοδο και οι «πολίτες» θα επιδιώξουν στην ουγγρική πρωτεύουσα με αντίπαλο την -τυπικά γηπεδούχο- Γκλάντμπαχ, ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση.

Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης που χαρακτηρίζεται από έντονη αγωνιστική αστάθεια, φιλοξενείται στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, με στόχο την νίκη που θα της επιτρέψει να βάλει τις βάσεις για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου (22:00)

-Στο Βουκουρέστι: Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Τσέλσι (Αγγλία)

-Στην Ρώμη : Λάτσιο (Ιταλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου (22:00)

-Στο Μπέργκαμο : Αταλάντα (Ιταλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

-Στην Βουδαπέστη: Γκλάντμπαχ (Γερμανία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα