back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Α. Κούγιας για την υπερασπιστική γραμμή Λιγνάδη: Στόχος των κατηγοριών η Μενδώνη και πιθανώς η κυβέρνηση

Διαβάστε επίσης

Στην υπό συζήτηση υπερασπιστική γραμμή του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας και μάλιστα εξεφρασε τη βεβαιότητα ότι στην υπόθεση των κατηγοριών κατά του Δημήτρη Λιγνάδη στόχος  είναι είναι η κ.Μενδώνη, οι επιτελείς της και πιθανώς η κυβέρνηση. Μιλώντας στον Αnt1 ο κ.Κούγιας σημείωσε ότι “η υπ. πολιτισμού καταβαράθρωσε το τεκμήριο αθωότητας” και πρόσθεσε” καταλαβαίνετε τι κάνουν οι πολιτικοί για να επιβιώσουν”. 

Σήμερα, όπως είπε θα μελετήσει την δικογραφία και θα μιλήσει με τον κατηγορούμενο Δ. Λιγνάδη. “ Εφόσον συμφωνήσουμε στην υπερασπιστική του γραμμή αυτή θα είναι και η υπεράσπιση του ” κατέληξε ο κ Κούγιας.

Ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας ανακοίνωσε ότι αποφάσισαν από κοινού με το Δημήτρη Λιγνάδη να λύσουν την συνεργασία τους. Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες αφού ανέλαβε την υπεράσπιση του ηθοποιού – σκηνοθέτη ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη αφήνοντας αιχμές για «κατακρεούργηση του τεκμηρίου αθωότητος» του κατηγορουμένου από κόμματα και ΜΜΕ.” Ο κ. Κούγιας θα ζητήσει η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη να προσδιορισθεί για την Πέμπτη 25/02/2021, ώστε να ανταποκριθεί με επάρκεια, λόγω του περιορισμένου χρόνου, στα υπερασπιστικά του καθήκοντα.

Μιλώντας εχθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως μίλησε με τον σκηνοθέτη το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να τον γνωρίσει.

Αθήνα 984

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα