back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 19-02-2021

Διαβάστε επίσης

H βραβευμένη παράσταση «Για την Ελένη» έρχεται στις οθόνες μας από σήμερα έως την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, μέσα από την πλατφόρμα viva.gr. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη, που υπήρξε θύμα των Δεκεμβριανών. Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάνος Καρατζογιάννης. Στον ρόλο της Ελένης Παπαδάκη η Μαρία Κίτσου. Η παράσταση ξεκινάει στις 20.00 και το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ.

Αύριο Σάββατο, κάνει πρεμιέρα σε live streaming μετάδοση από το Θέατρο Rex, το έργο του Καραγάτση «Ο Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Τον ρόλο του Κοτζάμπαση κρατά ο Γιώργος Χριστοδούλου. H παράσταση ξεκινάει στις 19.30. Η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα του Εθνικού Θεάτρου, με το εισιτήριο να κοστίζει 8 ευρώ.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα τραγουδήσει ζωντανά από την κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Ο αγαπημένος ερμηνευτής, πάντα τρυφερός και αυθεντικός, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους. Ώρα έναρξης 21.00. Τιμή εισιτηρίου: 10€.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα