back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

EY ZHN 18-02-2021

Διαβάστε επίσης

ΕΥ ΖΗΝ 27-03-2024

ΕΥ ΖΗΝ

ΕΥ ΖΗΝ 22-03-2024

ΕΥ ΖΗΝ 20-03-2024

ΕΥ ΖΗΝ 19-03-2024

ΕΥ ΖΗΝ 15-03-2024

Η πανδημία πλέον αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα για την ψυχική υγεία, με αποτέλεσμα πολλοί να υποχωρούν υπό την πίεση των συνεχιζόμενων περιορισμών και να νιώθουν ψυχικά καταβεβλημένοι.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε τον εαυτό σας να υποκύψει στο άγχος, την κατάθλιψη, και σε άλλα σημάδια συναισθηματικής πίεσης είναι να διατηρήσετε συνειδητά έναν υγιή τρόπο ζωής.

Για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό, τι μπορείτε για να παραμείνετε συναισθηματικά ισχυροί,

κοιμηθείτε καλά. Αυτή η απλή συμβουλή είναι πολύ σημαντική. Χωρίς αρκετή ξεκούραση, είναι πιο πιθανό να νιώσετε άγχος και κατάθλιψη, να έχετε πρόβλημα να σκέφτεστε καθαρά, να απογοητεύεστε πιο εύκολα και να τρώτε υπερβολικά.

Ακολουθήστε μια υγιεινή διατροφή. .

Ασκηθείτε. Το να κάθεστε συνεχώς μπορεί να είναι καταστροφικό για την ψυχική σας υγεία. Εάν μένετε περισσότερο στο σπίτι, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ασκηθείτε.

Βγείτε έξω. Εάν υπάρχει φύση κοντά σας – ένα πάρκο, ένα βουνό – μπορεί να διαπιστώσετε ότι η επίσκεψη σε αυτό, ανακουφίζει και καταπραΰνει το άγχος και νιώθετε γαλήνη.

Κρατήστε τις κοινωνικές επαφές. Οι άνθρωποι γενικά νιώθουν καλύτερα όταν αλληλεπιδρούν με άλλους ανθρώπους. Η συζήτηση με φίλους είναι από μόνη της καλή για την ψυχική σας υγεία, αλλά μπορεί επίσης να παρέχει υποστήριξη και απόσπαση της προσοχής για να μειώσετε τις εντάσεις στο σπίτι.

Διατηρώντας έναν υγιή τρόπο ζωής, ακόμη και με τις πολλές πιέσεις που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό, μπορείτε να βρείτε νόημα και ευτυχία στη ζωή σας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα