back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χρήστος Κουρέτας: Είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μας που πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση και να λύνουμε άμεσα ό,τι απρόοπτο προκύπτει

Διαβάστε επίσης

«Η Διεύθυνση Καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων και όλες οι υπηρεσίες της, βρίσκονται σε επιφυλακή  24ωρες το 24ωρο. Είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μας που πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση και να λύνουμε άμεσα ό,τι απρόοπτο προκύπτει» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Αποστολίδη ο αναπληρωτής τμηματάρχης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, Χρήστος Κουρέτας

Με αφορμή τις χιονοπτώσεις που έπληξαν την πρωτεύουσα ο κ Κουρέτας  τόνισε μεταξύ άλλων: «Η υπηρεσία μας, διαθέτοντας τα οχήματα και τα υλικά, προσπάθησε όσο το δυνατόν συντομότερα να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για τους δημότες. Την διάνοιξη των οδών π.χ. με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία. Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας έχοντας προγραμματίσει συγκεκριμένες δράσεις που θα περιόριζε την δυναμική του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε συνηθισμένοι να ανταποκρινόμαστε σε συνθήκες έκτακτων αναγκών και φυσικών καταστροφών, όπως είναι οι χιονοπτώσεις, οι πλημμύρες, ο καύσωνας ,οι φωτιές, όπου εκεί απαιτείται η φυσική μας παρουσία» τόνισε.

Τέλος ο κ Κουρέτας πρόσθεσε ότι τα συνεργεία «λειτουργούν από τις 6 το πρωί, ωστόσο υπάρχουν και συνεργεία που δουλεύουν σε 24ωρη βάση . Είναι τα λεγόμενα “ειδικά συνεργεία” τα οποία πρέπει να επιλύουν άμεσα, ό,τι πρόβλημα προκύπτει»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα