back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας των ΜΜΜ στην Αττική – Προβλήματα σε ορισμένες τοπικές γραμμές

Διαβάστε επίσης

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων και των συρμών των αστικών συγκοινωνιών στην Αττική.

Από τις 7 το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησαν από τα αμαξοστάσια τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, ωστόσο, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων την Τρίτη, σε ορισμένες περιπτώσεις τα δρομολόγια των οδικών μέσων πραγματοποιούνται μετ’ εμποδίων καθώς υπάρχουν δυσκολίες στις μετακινήσεις των οχημάτων σε πολλές γραμμές στα Βόρεια Προάστια.

Σε ότι αφορά στα λεωφορεία, προβλήματα υπάρχουν ακόμη σε ορισμένες τοπικές γραμμές, κυρίως στις περιοχές Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Φυλής. Μάλιστα, σε κάποιες από τις παραπάνω περιοχές δεν εκτελούνται ακόμη δρομολόγια, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και της πτώσης δέντρων.

Αναφορικά με το μετρό, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται στον προαστιακό σιδηρόδρομο, ενώ αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία της γραμμής 1, η οποία πλέον πραγματοποιείται σε ολόκληρο το δίκτυο Πειραιάς-Κηφισιά  Χωρίς προβλήματα γίνονται τα δρομολόγια του τραμ σε όλο το δίκτυό του.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τέλος, λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων στην υποδομή, την Τετάρτη κυκλοφορούν περιορισμένα δρομολόγια του προαστιακού στις διαδρομές Κιάτο-Λιόσια, Λιόσια-Πλακεντίας, Πλακεντίας-Αεροδρόμιο. Εφόσον τα προβλήματα λυθούν, θα υπάρξει και σταδιακή αποκατάσταση των δρομολογίων.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα