back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άγρια κόντρα Βαρουφάκη-Αλεξιάδη στη Βουλή για τη θέση επικεφαλής ΓΓΔΕ το 2015

Διαβάστε επίσης

«Φωτιές» άναψε στη Βουλή, η καταγγελία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, ότι το 2015 που ήταν στο τιμόνι του υπουργείου Οικονομικών, ο τότε συνδικαλιστής εφοριακός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, του ζήτησε να τοποθετηθεί επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, στη θέση της Κατερίνας Σαββαΐδου.

«Ήρθε όταν ήμουν στο υπουργείο ένας κύριος συνδικαλιστής και μου είπε ότι θα πρέπει να διώξω την επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Δεν θα πω το όνομα της κυρίας. Αυτός ο συνδικαλιστής μου ζήτησε να τοποθετήσω εκείνον, γιατί είναι καλύτερος. Και αυτός ο κύριος σήμερα είναι εδώ, στην αίθουσά μας, είναι ο κ. Αλεξιάδης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης.

Έντονα αντέδρασε στην καταγγελία του επικεφαλής του ΜέΡΑ25, που εν τω μεταξύ, είχε αποχωρήσει από την αίθουσα,ο κ. Αλεξιάδης, ο οποίος ζητώντας το λόγο επί προσωπικού, μίλησε για «άθλιο ψέμα». Όπως είπε, αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι, καλώντας τον υβριστή – όπως τον αποκάλεσε- να παρουσιάσει τεκμήρια και στοιχεία αλλά και να πει πότε έγινε αυτό το ραντεβού και ποιοί άλλοι ήταν παρόντες.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα