back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παναγιώτης Φιλντίσης: Σκοπός μας είναι η ευρύτερη διάδοση της γνώσης και των εξελίξεων στον χώρο των Φυσικών Επιστημών

Διαβάστε επίσης

Για τις σημαντικές δράσεις της ‘Ενωσης Ελλήνων Φυσικών, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στη Μαρία Παύλου, ο αντιπρόεδρος της ένωσης, Παναγιώτης Φιλντίσης.

«Κάποιοι φορείς πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες. Εμείς λοιπόν δημιουργήσαμε διαδικτυακές συναντήσεις, κάνουμε διαγωνισμούς για τους μαθητές, με στόχο να έρθει η μαθητική κοινότητα σε επαφή με προηγμένες επιστημονικές έννοιες. Σκοπός μας είναι η ευρύτερη διάδοση της γνώσης και των εξελίξεων στο χώρο των Φυσικών Επιστημών» ανέφερε..

«Πρέπει να έχουμε έναν και μοναδικό στόχο σε όλο το εκπαιδευτικό σύστημα, πρέπει να βάλουμε μια επικεφαλίδα που να λέει πρώτα ο μαθητής» τόνισε.

Ο κ Φιλντίσης πρόσθεσε ότι «ένας μαθητής δέχεται καθημερινά πλήθος πληροφοριών. Αφού τα παιδιά έχουν όλες αυτές τις εικόνες, όλη αυτή την πληροφορία, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους οδηγήσουμε και να τους δείξουμε ότι αυτή η πληροφορία πρέπει να μπει σε μια τάξη. Να γίνουν οι ίδιοι δημιουργοί» ανέφερε.

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών είναι Επιστημονικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έτος ίδρυσης το 1930. Εκπροσωπεί τους επιστήμονες της Φυσικής σε όλο το χώρο της ελληνικής επικράτειας. Θεμελιώδη στόχο της αποτελεί η ανάπτυξη και υποστήριξη όλων των κλάδων της Φυσικής προς όφελος της επιστημονικής κοινότητας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας. http://www.eef.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα