back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία του ΜεΡΑ25 για άγριο προπηλακισμό της Σοφίας Σακοράφα

Διαβάστε επίσης

Προπηλακισμό στα όρια του ξυλοδαρμού της βουλευτή του ΜεΡΑ25 Σοφίας Σακοράφα από όργανα της αστυνομίας κατήγγειλε ο Κλέων Γρηγοριάδης στην Ολομέλεια της Βουλής, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την φύλαξη των ΑΕΙ .

Εξηγώντας το περιστατικό η βουλευτής του Μερα 25 Φωτεινη Μπακαδήμα είπε ότι η κυρία Σακοράφα προσπάθησε να υπερασπιστεί συλληφθέντες με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Αν οποιοσδήποτε βουλευτής μπήκε μπροστά να προστατεύσει παιδιά δεν θέλω να ξέρω πως θα συμπεριφέρονται στα παιδιά. Χρειάζεται όχι μόνο ΕΔΕ αλλά και να συζητήσουμε σοβαρά για τη κατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα» είπε η κ. Μπακαδήμα, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε να σταματήσει η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ και να κληθεί ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δώσει εξηγήσεις.

« Τα πράγματα δεν πάνε καλά, τρομοκρατείται η κοινωνία, υπάρχει μείζον θέμα» είπε ο Π. Σκουρλέτης, επικαλούμενος φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δείχνουν ανθρώπους της ομάδας Δράση να έχουν πέσει πάνω σε διαδηλωτές.

« Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε τη βια από όπου και αν προέρχεται. Η Σοφία Σακοράφα είναι ένα κόσμημα και για την πολιτική και για τον αθλητισμό» είπε από πλευράς Ελληνικής Λύσης ο Κωνσταντίνος Χήτας.

Newsroom Αθήνα9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα