back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ιστορική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΚ Από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο ΟΑΚΑ σε αγώνα για την 19η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

Η ομάδα της Ηπείρου μάλιστα κέρδισε στην έδρα της «Ενωσης» μετά από 31 ολόκληρα χρόνια.

Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων όπως αναμενόταν και είχε μια καλή στιγμή στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Ολιβέιρα και τον Λοντίγκιν να μην ανησυχεί ιδιαίτερα.

Στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΣ απείλησε με τον Μπρένερ και τον Αθανασιάδη να παραχωρεί κόρνερ.

Ο ΠΑΣ πήρε προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι του Κρίσμαν (το κέρδισε ο Παντελάκης από τον Ινσούα) στο 33ο λεπτό του αγώνα. Ήταν το 2ο πέναλτι στο οποίο ευστόχησαν οι Ηπειρώτες στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ δεν έβγαλε αντίδραση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν απείλησε με κλασσική ευκαιρία τον τερματοφύλακα Λοντίγκιν.

Ο ΠΑΣ πέτυχε 2ο γκολ στο παιχνίδι με τον Λεό να βγαίνει σε τετ-α-τετ και με την άμυνα των γηπεδούχων να έχει ανέβει πολύ ψηλά στο γήπεδο. Νίκησε τον Αθανασιάδη και έδωσε στα τελευταία λεπτά αέρα δύο τερμάτων στον εξαιρετικό ΠΑΣ Γιάννενα.
Ήταν η 4η νίκη του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά από αρνητικό σερί 7 αγωνιστικών.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα (46′ Λόπες), Σιμάνσκι (75′ Μαχαίρας), Σιμόες, Γαλανόπουλος (46′ Μάνταλος), Γκαρσία, Τάνκοβιτς (46’Ανσαριφάρντ), Ολιβέιρα

ΠΑΣ Γιάννενα: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (77′ Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Σιόντης (26′ Λιάσος), Μπρένερ (63′ Σάλιακας), Ντομίνγκες, Καρτάλης, Κρισμάν (63′ Παμλίδης), Λέο.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα