back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 22-01-2021

Διαβάστε επίσης

Η Sugahspank και ο Γιάννης Νιάρρος κάνουν “Pyjama Party” και μπαίνουν στα σαλόνια μας, στις 21.30, με την πρώτη τους διαδικτυακή συναυλία. Soul, Funk, Jazz, Blues και πολύ γέλιο από δύο φίλους που χαίρονται να παίζουν μουσική παρέα. Μαζί τους, στα κρουστά ο Γιάννης Νικολετόπουλος. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από το viva.gr.

Αύριο Σάββατο, έρχεται στις οθόνες μας «O Γυάλινος Κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς σε απευθείας μετάδοση από τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Νανούρη. Πρωταγωνιστούν: Λένα Παπαληγούρα, Άννα Μάσχα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Αναστάσης Ροϊλός. H παράσταση ξεκινάει στις 20.30. Η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα του εθνικού θεάτρου, με το εισιτήριο να κοστίζει 8 ευρώ.

Την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, o Μίλτος Πασχαλίδης συγκεντρώνει τα καλύτερα τραγούδια του και μας υποδέχεται, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για μια μοναδική live streaming συναυλία. Δείτε την συναυλία μέσα από την πλατφόρμα viva.gr., στις 21.00. Το εισιτήριο κοστίζει 7 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα