back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κ. Μπακογιάννης “Κωλοτούμπα της “Ανοικτής Πόλης” για τον “Μεγάλο Περίπατο”

Διαβάστε επίσης

Ως την μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχει γίνει ποτέ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χαρακτήρισε την στάση της “Ανοικτής Πόλης” στο έργο του Μεγάλου Περιπάτου ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τα έργα που έχουν να κάνουν με την διαπλάτυνση του πεζοδρομίου της οδού Ερμού και της πλατείας Συντάγματος ο κ. Μπακογιάννης αφού άκουσε τις αρνητικές τοποθετήσεις για το έργο του επικεφαλής της “Ανοικτής Πόλης” Νάσου Ηλιόπουλου χαρακτήρισε την στάση του την “ως την μεγαλύτερη επικοινωνιακή κωλοτούμπα” καθώς όπως είπε όταν ξεκίνησε το έργο αυτός και παράταξη του το ψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και τώρα που το έργο υλοποιείται μαζί με την διαβούλευση είναι απέναντι του.

Μάλιστα ο κ. Μπακογιάννης εξέφρασε και την απορία του για την στάση του κ. Ηλιόπουλου στο επίμαχο κομμάτι του έργου για την Ερμού καθώς, όπως αποκάλυψε, ακολουθήθηκε η πρόταση που είχε κάνει η προηγούμενη διοίκηση της εταιρίας “Ανάπλαση ΑΕ” , δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κρίθηκε άρτια και σωστή.

Στο τέλος τα έργα για τον Μεγάλο Περίπατο ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία με τον κ. Ηλιόπουλο να δηλώνει αποχή από την ψηφοφορία και οι παρατάξεις της Αριστεράς να την καταψηφίζουν.

 

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα