back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Αττική, Κρήτη και Πελοπόννησο αναμένεται να πλήξει κατά τη διάρκεια της νύχτας η κακοκαιρία ΛΕΑΝΔΡΟΣ. Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός.

Εξαιτίας του παγετού κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα πολλά σχολεία της χώρας και στην Αττική. . Αναλυτικά στην ιστοσελίδα του σταθμού μας 3wathina984.gr .

Στην Αθήνα, ανοιχτά παραμένουν το Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου στην Αχαρνών, το πολιτιστικό κέντρο Γκράβας και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Ρουφ, για την προστασία των αστέγων από το δριμύ ψύχος. Κατά την είσοδο στις δομές πραγματοποιούνται rapid test. Σε συνεχή λειτουργία βρίσκεται ο 4ψήφιος αριθμός επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων 1595.

Με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από τις 7 το πρωί έως τις εννέα το βράδυ ανοίγει η αγορά, υπό αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας και εντατικούς ελέγχους για την τήρησή τους. Με sms και τον κωδικό 2 θα γίνεται η μετακίνηση των καταναλωτών. Η έγκριση της μετακίνησης θα ισχύει για δύο ώρες. Επαναλειτουργούν επίσης κέντρα αισθητικής, περιποίησης χεριών, διαιτολογίας καθώς και τα ΚΤΕΟ.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Κυριακή, 237 νέα κρούσματα κορωνοϊού, από αυτά 94 στην Αττική. 320 ασθενείς covid νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 28 είναι οι νέοι θάνατοι και συνολικά 5469 από την αρχή της πανδημίας.

Η καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού και οι στρατηγικές εμβολιασμών στις διάφορες χώρες, θα βρεθούν στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης που θα έχει στις 10.00 το πρωί, ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, με τους αρχηγούς κυβερνήσεων των αποκαλούμενων “First Mover” χωρών, μεταξύ τους ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντάται στις δύο το μεσημέρι η ολυμπιονίκης μας Σοφία Μπεκατώρου, η οποία βρήκε το ψυχικό σθένος να καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα πρώτα βήματα της αθλητικής πορείας της, από υψηλόβαθμο στέλεχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της ‘’θα πραγματοποιήσουν από σήμερα, σειρά διαβημάτων, με στόχο την άμεση ενεργοποίησή των αρμόδιων αρχών στην υπόθεση Σοφίας και κάθε θύματος των συμπεριφορών και των εξουσιών που κατήγγειλε’, ενώ εντός της εβδομάδας η Σοφία Μπεκατώρου θα δώσει κατάθεση στο πλαίσιο αυτεπάγγελτης έρευνας που ξεκινά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας

Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή, οι δύο ανήλικοι, φερόμενοι ως δράστες της άγριας επίθεσης σε βάρος του σταθμάρχη του μετρό, οι οποίοι παραμένουν κρατούμενοι. Σε βάρος των δύο αδερφών έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ελεύθερος αφέθηκε ο ειδικός φρουρός που αντιμετωπίζει πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, καθώς φέρεται να γνώριζε το περιστατικό, αλλά δεν ενημέρωσε την υπηρεσία του. Με τις ίδιες κατηγορίες τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκεται και ένας ακόμη οικογενειακός φίλος..

Τον Νορβηγό σύντροφο της 55χρονης μητέρας τριών παιδιών αναζητούν οι αρχές ως βασικό ύποπτο της άγριας δολοφονίας της στα Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά Χανίων.

Την άμεση απελευθέρωση του Αλεξέι Ναβάλνι ζήτησε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σάρλ Μισέλ αλλά και οΤζέικ Σάλιβαν, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Οι ρωσικές αρχές επιβεβαίωσαν τη σύλληψη Ναβάλνι στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, με την κατηγορία ότι από τον Δεκέμβριο του 2020 καταζητείται για παραβίαση των όρων αναστολής της ποινής φυλάκισης που του είχε επιβληθεί το 2014.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα σκορ της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ…

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννενα: 1 – 0

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: 0 – 3 και Βόλος – Λαμία: 1 – 1

Άρης – Παναθηναϊκός: 0 – 1

ΑΕΚ – Ατρόμητος: 2-1

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην χθεσινή κλήρωση του τζόκερ με το ποσόν του 1 εκατομ. 250 χιλιάδων ευρώ να μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης. Τυχεροί αριθμοί 2,5,6,8,36 τζόκερ ο αριθμός 9

Και ο καιρός…

Στην Αττική παγετός, νεφώσεις με χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν βαθμιαία από αργά το απόγευμα. Ανεμοι από βορειο ανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα