back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 15-01-2021

Διαβάστε επίσης

H βραβευμένη θεατρική παράσταση «Με τη Σιωπή» του Αλεχάντρο Κασόνα έρχεται στις οθόνες μας, απόψε στις 8, μέσω worldwide live streaming από την πλατφόρμα viva. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Καραγέωργος. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Κώστας Αρζόγλου, Προμηθέας Αλειφερόπουλος. Η παράσταση θα επαναληφθεί αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή και το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.

Η παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» επιστέφει διαδικτυακά σήμερα και το Σαββατοκύριακο μέσω της πλατφόρμας του Viva.gr. Το αριστούργημα του Κώστα Ταχτσή σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Κίτσου ενσαρκώνουν τους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας. Μαζί τους ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών. Το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ και 99 σεντς.

Και κλείνουμε με μουσική. Η συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι ξανά διαθέσιμη στη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού. Απολαύστε την συναυλία από σήμερα έως την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στις 11 το βράδυ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα