back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τένις: Γεμίζει αστέρια η Αυστραλία

Διαβάστε επίσης

Οι τενίστες και οι ομάδες τους που θα λάβουν μέρος στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς προσγειώνονται τις τελευταίες ώρες στην Αυστραλία, ακολουθώντας τα αυστηρά μέτρα της χώρας για τον Covid-19.

Όπως γράφει το tennis24, εκατοντάδες προγραμματισμένες πτήσεις τσάρτερ από ολόκληρο τον κόσμο, προσγειώνονται τις τελευταίες ώρες στην Αυστραλία, μεταφέροντας τους τενίστες και τις ομάδες τους που θα πάρουν μέρος στο πρώτο Grand Slam της σεζόν που ξεκινάει στις 08 Φεβρουρίου στη Μελβούρνη.

Djokovic, Nadal and Serena Williams land ahead of Australian Open quarantine | Metro News

Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντόμινικ Τιμ θα περάσουν την υποχρεωτική 14μερη καραντίνα στην Αδελαϊδα, φτάνοντας εκεί με πτήση τσάρτερ από τη Βαρκελώνη.

Superstars to hit the courts as Australian Open gamble takes next big step

Μαζί με τις Σερίνα Γουίλιαμς και Ναόμι Οσάκα, οι τρεις κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο θα συμμετάσχουν σε αγώνα επίδειξης στις 29 Ιανουαρίου στην Αδελαϊδα, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη λήξη της καραντίνας.

 

Στη συνέχεια, Ναδάλ, Νόλε και Τιμ θα ταξιδέψουν στη Μελβούρνη όπου θα πάρουν μέρος στο ATP Cup (1-6 Φεβρουαρίου) όπου θα είναι και το μοναδικό τουρνουά προετοιμασίας για το Australian Open (08/02).

Στο μεταξύ, την Πέμπτη αναχώρησαν από το Ντουμπάι με την ίδια πτήση τσάρτερ οι Τσιτσιπάς, Τσόριτς, Μονφίς και Μπερετίνι. Ο Ιταλός τενίστας, ανέβασε ένα story στο Instagram από τη διαδικασία check-in στο αεροδρόμιο.

Ο Μπερετίνι ανέβασε ένα story στο Instagram από τη διαδικασία check-in στο αεροδρόμιο στην Αυστραλία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα