back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Click in shop προτιμούν οι Αθηναίοι

Διαβάστε επίσης

Με ανυπομονησία περιμένει ο κόσμος το άνοιγμα της αγοράς από την ερχόμενη εβδομάδα, έστω και με τη μέθοδο του click away, δεδομένης και της έναρξης των χειμερινών εκπτώσεων.

Πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Αθήνα 9.84, πολλοί είναι αυτοί που ζητούν την άμεση εφαρμογή του “click in shop”, δηλαδή με την φυσική παρουσία των καταναλωτών.

Ειδικότερα, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων ζητά να εφαρμοστεί το «click in shop» για καταστήματα ένδυσης και υπόδησης που απαιτείται δοκιμή από τον πελάτη για να βρεθεί το σωστό μέγεθος ή νούμερο όταν πρόκειται για παπούτσια.

Παράλληλα, οι περισσότεροι θεωρούν ότι εφόσον τηρηθούν στο ακέραιο -από πλευράς καταστημάτων και καταναλωτών- οι κανόνες των επιστημόνων στο click in shop, τότε «δεν θα υπάρξουν προβλήματα όσον αφορά την διασπορά του ιού».

Όσον αφορά τον κλάδο της εστίασης, που συνεχίζει και παραμένει κλειστός, φαίνεται ότι οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και συμφωνούν πως οι μέσα χώροι εστιατορίων και καφέ μπορεί να αποτελέσουν εστίες διασποράς του ιού. Σαφέστατα και η συντριπτική πλειοψηφία δηλώνει πως θα ήθελε ανοικτά καφέ και εστιατόρια, αλλά από την άλλη αντιλαμβάνεται ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι οι επιστήμονες περιμένουν και τρίτο κύμα της πανδημίας.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα