back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ατρόμητος κέρδισε 2-1 τη Λαμία με ανατροπή

Διαβάστε επίσης

Ο Ατρόμητος επικράτησε με σκορ 2-1 της Λαμίας, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 σε εξ αναβολής αγώνα για την 13η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

Με το «καλησπέρα» οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν το τιμόνι του παιχνιδιού στα χέρια τους.

Ο Τιρόνε με έξοχη κάθετη πάσα έβγαλε τον Ρόμανιτς στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να κόβει την μπάλα στον Καραμάνο που μόνος του μέσα από την περιοχή πλάσαρε εύστοχα (0-1) στο 8΄.

Με τους παίκτες του Ατρόμητου να προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ του γρήγορου γκολ που τους έφερε πίσω στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους στο 20.

Ο Ντέλετιτς βγήκε τετ α τετ με τον Μανδά πλάσαρε και ο Σάλομον την τελευταία στιγμή και πάνω στη γραμμή απομάκρυνε και γλίτωσε τον Ατρόμητο από τη δεύτερη παραβίαση της εστίας του.

Μετά το 20λεπτο η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι πατούσε πιο γερά στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να απειλεί.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 37΄για τον Ατρόμητο κι αποτέλεσε μια ευγενική «χορηγία» του Προβυδάκη.

Ο παίκτης της Λαμίας πήγε άτσαλα στο μαρκάρισμα του Ραμπέγιο και ο Φωτιάς έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) στο 38΄.

Ο Πάτρικ Σάλομον έπειτα από έξοχη ατομική προσπάθεια και ευθύβολο σουτ στο 85’ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Επασί (2-1) και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ατρόμητου κι αφού στο 92΄ο Μπα έχασε την ευκαιρία με πλασέ μέσα από την περιοχή να ισοφαρίσει.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Γκαλβάο (40΄Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46΄Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70΄Μουνίθ), Αγκάγιεφ (70΄Χαρίσης), Χριστοδουλόπουλος (70΄Μανούσος).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Τζανετόπουλος (86΄Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνες, Προβυδάκης (68΄Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (78΄Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (86΄Μπα), Ντέλετιτς, Καραμάνος (78΄Αραμπούλι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα