back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βουλή: Αντιπαράθεση για την παράταση αιτήσεων υπαγωγής στον νόμο Κατσέλη

Διαβάστε επίσης

Αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης προκάλεσε στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης που δίνει παράταση 15 ημερών της προθεσμίας επανυποβολής των αιτήσεων δανειοληπτών που είχαν κατατεθεί μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2014 για την υπαγωγή τους στο νόμο Κατσέλη.

Όπως είπε ο κ Τσιάρας, ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ισχυρίζεται ότι 35.000 νοικοκυριά έρχονται αντιμέτωπα με πλειστηριασμούς επιδίδεται σε διασπορά fake news και τρομοκράτηση των πολιτών, καθώς από τους 37.000 υπόχρεους περισσότεροι από 20.000 μπήκαν πλατφόρμα για τον επαναπροδιορισμό και περισσότερες από 6300 αιτήσεις έχουν ολοκληρωθεί και κοινοποιηθεί από Πρωτοδικεία.

«Είστε ο υπουργός που έχει νομοθετήσει την ασφυκτική ημερομηνία για χιλιάδες ανθρώπους και έρχεστε λίγες μέρες πριν να τροποποιήσετε τη δική σας επιλογή. Βάζετε τη λαιμητόμο πάνω από τόσες οικογένειες» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ενώ η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη ρώτησε τον υπουργό αν θεωρεί επαρκές το δεκαπενθήμερο μέχρι 31 Ιανουαρίου για να εξυπηρετήσει όλες τις συσσωρευμένες υποθέσεις που υπάρχουν.

Για μικροπολιτική κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπουργός Δικαιοσύνης τονίζοντας ότι οι αριθμοί ανταπόκρισης στην πλατφόρμα ικανοποιούν την κυβέρνηση και πως επειδή είμαστε στην κορύφωση της πανδημίας δεν θα «αφεθεί κανένας συμπολίτης απροστάτευτος».

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα