back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στον… αέρα ο αγώνας Ρεάλ Μ.- Ερυθρός Αστέρας λόγω κακοκαιρίας

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Εΰρωλίγκας η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. 

Όμως, η αναμέτρηση τούτη την ώρα βρίσκεται στον… αέρα. Αιτία η χιονόπτωση που έχει πλήξει την Μαδρίτη, καθώς η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα δυσκολεύεται να φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς θα κάνει προσπάθεια ώστε να προσγειωθεί στη Μαδρίτη το απόγευμα, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα (η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 22.00 ώρα Ελλάδας).

Την ίδια δυσκολία αντιμετωπίζουν και οι διαιτητές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Γιάννης Φούφης, που μαζί με τους Ντιφαλά και Θεπενιέ έχουν οριστεί να διευθύνουν την αναμέτρηση.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν ως τώρα ο κίνδυνος αναβολής της αναμέτρησης είναι ορατός. Σε περίπτωση που υπάρξει αναβολή η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί την επόμενη μέρα, αλλά σε νέα ημερομηνία στο άμεσο μέλλον, καθώς υπάρχει «διπλή» αγωνιστική αυτή την εβδομάδα, με την Ρεάλ να ταξιδεύει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν (15/01) την στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας θα τεθεί αντιμέτωπος με την Βαλένθια στην ισπανική πόλη (15/01).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα