back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ακόμα πιο κοντά τον τίτλο ο Ολυμπιακός (1-1) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην Τούμπα σε εξ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική στη Σουπερλίγκα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, καθώς το «συγκρότημα» του Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε περισσότερο διαβασμένο στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες έδειξαν σαφώς επηρεασμένοι από τα δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς σε Τρίπολη και Αγρίνιο. Οι περισσότεροι από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, ωστόσο, μπόρεσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, την ισοπαλία, διατηρώντας και την απόσταση των 10 βαθμών.

Πάντως, το παιχνίδι… στιγματίστηκε από τα λάθη των δύο πορτιέρο, στις φάσεις που δέχθηκαν γκολ. Αρχικά, στο 51’ ο Ζοσέ Σα δεν κατάφερε να «σβήσει» την απειλή του Ουάρντα με την κεφαλιά, δίνοντας την ευκαιρία στον Ίνγκασον να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 77’ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε λάθος έξοδο και ο Μπα έφερε το ματς στα ίσια με καρφωτή κεφαλιά (1-1).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ινγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (83′ Τζόλης), Κρμέντσικ (69′ Σφιντέρσκι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά (71′ Χασάν), Φορτούνης (82′ Μπουχαλάκης), Βρουσάι (61′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπίμ (82′ Μασούρας).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα