back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νίκος Κατσίμπρας: Καθοριστικοί οι δύο επόμενοι μήνες για τον Τράμπ και τον γιο του, σε σχέση με την υποκίνηση της αιματηρής εισβολής στο Καπιτώλιο

Διαβάστε επίσης

 

Κλίμα πυρετωδών διεργασιών σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον σε νομικό, δικαστικό και πολιτικό επίπεδο, με επίκεντρο τον Τράμπ και τον γιό του για τα αιματηρά επεισόδια στο Καπιτώλιο, περιέγραψε ο διδάσκων στο Πρόγραμμα Επίλυσης Συγκρούσεων του Πανεπιστημίου Columbia Νίκος Κατσίμπρας, στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Αποστολίδη.

Οπως είπε, «οι δύο επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι, επειδή θα δείξουν το αποτέλεσμα -ενδεχομένως- των εισαγγελικών ερευνών στην αμερικανική πρωτεύουσα και στη Νέα Υόρκη, αναφορικά με τον Τράμπ και τον μεγάλο του γιο για υποκίνηση των πρόσφατων επεισοδίων. Υπάρχουν φήμες ότι σκέπτεται να κάνει άλλη μία  πρωτοφανή κίνηση, όπως να απονείμει  χάρη στον εαυτόν του.»
Ο κ Κατσίμπρας  εκτίμησε πως πλέον η κατάσταση έχει  αλλάξει για τον Τράμπ, με τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Αpple και η Google να θέτουν εκτός συστημάτων τους ψηφιακή εφαρμογή με την οποία συνεννοούντο ριζοσπαστικοί τραμπικοί δεξιοί για την εισβολή στο Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον και άλλων αμερικανικών Πολιτειών.  
Επιχειρώντας να εξηγήσει πως οδηγήθηκαν οι ΗΠΑ σε αυτή την κατάσταση, ανέφερε ότι το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ζούσε επί χρόνια έναν βαθύ διχασμό και εξ αυτού καθυστέρησε  η αντιμετώπιση του φαινομένου Τράμπ. «Κάποιοι επέλεγαν να πάνε με τα νερά του, ενώ άλλοι τον υποστήριζαν. Ο Τράμπ πάλι από πλευράς του εκμεταλλευόμενος τη δημοφιλία και τη διεισδυτικότητα του λόγου του στους πολίτες εξεβίαζε το κόμμα» κατέληξε ο κ Νίκος Κατσίμπρας.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα