back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 08-01-2021

Διαβάστε επίσης

«Ο σωσίας» με τον Άρη Σερβετάλη έρχεται στις οθόνες μας για τρεις διαδικτυακές προβολές σήμερα και το Σαββατοκύριακο στην πλατφόρμα της Ticketservices.gr. Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο έργο του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Έφη Μπίρμπα. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.

Το Δείπνο ηλιθίων η κωμωδία του Φρανσίς Βεμπέρ σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου θα προβληθεί διαδικτυακά για δύο μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις στις 9 και 10 Ιανουαρίου, μέσω του Viva.gr. Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Παπαδόπουλος Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Δημήτρης Μαυρόπουλος. Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ.

Η «Όμορφη Πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, θα προβληθεί για πρώτη φορά σε worldwide – online streaming – αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, μέσω της πλατφόρμας viva, ώστε να την απολαύσει ο κόσμος και στο εξωτερικό. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, Γιώργος Κιμούλης, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ελισάβετ Μουτάφη, Λήδα Πρωτοψάλτη. Τα τραγούδια ερμηνεύουν: Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Φωτεινή Βελεσιώτου, Σαλίνα Γαβαλά. Η παράσταση ξεκινάει στις 8 το βράδυ με το εισιτήριο να κοστίζει 14 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα