back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Υποδεχόμαστε το 2021 μαζί

Διαβάστε επίσης

Μαζί με τον Δήμο Αθηναίων υποδεχτήκαμε το 2020 με έναν τρόπο ιδιαίτερο, διαφορετικό, όπως άλλωστε διαφορετική είναι και η χρονιά που αφήσαμε πίσω.

Η χρονιά που έφυφγε μας κράτησε σε απόσταση, μας κράτησε μακριά. Μακριά από τους φίλους, την οικογένεια, τους αγαπημένους μας. Μακριά από την κανονικότητα της καθημερινότητάς μας. Μέσα απ’ αυτό το ασυνήθιστο «μακριά» όμως, θυμηθήκαμε, καταλάβαμε ότι αυτό που έχει σημασία είναι το «εμείς», το «μαζί». Και, κρατώντας αυτό ως το πιο σημαντικό που μας έδωσε το 2020, υποδεχτήκαμε τη νέα χρονιά με ελπίδα, προσμονή και αισιοδοξία!

Πρωτοχρονιά με Μ. Κίτσου – Δ. Γκοτσόπουλο

Αυτή την Πρωτοχρονιάς, όπου κι αν βρεθήκαμε, στο σπίτι, στη δουλειά, πλάι στους αγαπημένους μας ή χιλιόμετρα μακριά τους, παρακολουθήσαμε ένα ξεχωριστό, ένα ατμοσφαιρικό θέαμα που ετοίμασε ο Δήμος Αθηναίων, αφιερωμένο στο «μαζί»!

Με ένα εντυπωσιακό φωτιστικό show, video projections και πολύχρωμα πυροτεχνήματα που έφτασαν σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε οθόνη, δίπλα σε κάθε στολισμένο δέντρο, συντροφιά, με δύο ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς, την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο καλωσορίσαμε το 2021.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα