back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άννα Γάγγα στον Αθήνα 9.84: Αυτό που θα συμβεί είναι για την πόλη, τον καθένα ξεχωριστά, για το όλοι μαζί

Διαβάστε επίσης

Το 2020 που φεύγει ήταν χρονιά ανατροπών, βίαιων αλλαγών που μας κράτησαν σε απόσταση. Μακριά από τον συνηθισμένο ρυθμό της καθημερινότητας, μακριά από οικογένεια, φίλους, τους δικούς μας αγαπημένους. Μέσα όμως απ’ αυτό το αιφνίδιο «μακριά», συνειδητοποιήσαμε την αξία του «εμείς» και του «μαζί».
Κρατώντας αυτό ως το πιο σημαντικό, υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και ελπίδα!

Ο Δήμος Αθηναίων μας καλεί να αποχαιρετήσουμε το νέο χρόνο με έναν ιδιαίτερο τρόπο, όπως ήταν και η χρονιά που αφήνουμε πίσω.

«Η φετινή αλλαγή του χρόνου θα είναι κάτι διαφορετικό από όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι σήμερα ως Δήμος, αφού είναι διαφορετική και η σημερινή συνθήκη. Αυτό που θα συμβεί θα είναι συγκινητικό. Είναι για την πόλη, για τον καθένα ξεχωριστά και για το όλοι μαζί» είπε η υπεύθυνη προγραμματισμού και παραγωγής εκδηλώσεων της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων Άννα Γάγγα, στον Αθήνα 9.84 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Μιλώντας για το πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί, στάθηκε στη συμβολή ενός δικού μας ανθρώπου, του Οδυσσέα Ιωάννου.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα έναν σημαντικό συντελεστή αυτής της βραδιάς, τον Οδυσσέα Ιωάννου, που είναι μέλος της ομάδας και με τη ματιά, τα κείμενά του, τις συζητήσεις μας, φτιάξαμε όλο αυτό που περιμένουμε να δείτε.

Δεν μπορώ να πω περισσότερα… μόνο ότι συντονιζόμαστε απόψε στις 23.45 στην ΕΡΤ1, αλλά και στην πλατφόρμα του ERTFLIX. Να είμαστε μαζί, να είμαστε ενωμένοι, όλο αυτό το περνάμε μαζί.»

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, ένα εντυπωσιακό φωτιστικό show με video projections και πολύχρωμα πυροτεχνήματα που θα αγκαλιάσουν τον αττικό ουρανό, θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε οθόνη, δίπλα σε κάθε στολισμένο δέντρο, για να γεμίσουν τις καρδιές με φως και ζεστασιά.

Συντροφιά, με δύο ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς, την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο μετρώντας αντίστροφα για το καλοσώρισμα του 2021.

Πρωτοχρονιά απόψε στην Αθήνα με τους πολίτες να εύχονται και να περιμένουμε τα καλύτερα ΜΑΖΙ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα