back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 28-12-2020

Διαβάστε επίσης

Η παράσταση «Ο Μέγας Ιεροεξεταστής» με τον Δημήτρη Βερύκιο στη σκηνοθεσία και την ερμηνεία και τη συνοδεία του Σταύρου Παργινού στο βιολοντσέλο, έκανε πρεμιέρα στη διαδικτυακή σκηνή του eStage.gr, και είναι διαθέσιμη για on demand προβολή. Εισιτήρια 10 ευρώ.

Η Κατερίνα Βρανά μας εύχεται και μας παρουσιάζει μια «Καλή Βρανοχρονιά», όπως ονομάζεται το ολοκαίνουριο, New year’s special comedy show της που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτές τις γιορτές. Η παράσταση θα μεταδοθεί διαδικτυακά, απόψε στις 22.00 μέσω του viva.gr αλλά μπορούμε να την παρακολουθήσουμε και βιντεοσκοπημένη τις επόμενες δύο ημέρες, 29 και 30 Δεκεμβρίου.

Τέλος, η παρέα της διαδικτυακής Λέσχης Ανάγνωσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα έχει και πάλι την ευκαιρία να μοιραστεί εμπειρίες, συναισθήματα και ιδέες, με αφετηρία το βιβλίο του μήνα «Περηφάνια και Προκατάληψη» της Τζέιν Όστεν. Οι βιβλιόφιλοι δίνουν διαδικτυακό ραντεβού, από τις 18.30 ως τις 20.30 σήμερα. Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή. Συντονίζει ο συγγραφέας Πάνος Τσίρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα