back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 24-12-2020

Διαβάστε επίσης

Η Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης συνεχίζει την αναμετάδοση σημαντικών παραγωγών της μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, τη δυνατότητα δοκιμαστικής περιόδου επτά ημερών, χωρίς χρέωση. Από σήμερα στις 14.30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος και για 23 ώρες, στο metopera.org. θα είναι διαθέσιμη η όπερα «Μποέμ» του Τζάκομο Πουτσίνι σε λιμπρέτο των Τζουζέπε Τζακόζα και Λουίτζι Ίλικα. Η παραγωγή της Μποέμ του Φράνκο Τζεφιρέλι για την ΜΕΤ, έκανε πρεμιέρα στην Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης τον Δεκέμβριο του 1981, με τον Jose Carreras ως Ροντόλφο και την ελληνοκαναδέζα Teresa Stratas ως Μιμί.

Οι Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες επιστρέφουν στον Φάρο αυτή τη φορά με σκηνοθέτη τον Βασίλη Μαυρογεωργίου και πρωταγωνιστή τον Σέρλοκ Χολμς σε μια γιορτινή ιστορία μυστηρίου: «Ο Σέρλοκ Χολμς και ο κλέφτης των Χριστουγέννων». Σε μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, 5 ηθοποιοί ζωντανεύουν ταχυδακτυλουργικά, τους δρόμους, τις μυρωδιές και το ψιλόβροχο του γιορτινού Λονδίνου. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις παραστάσεις χωρίς χρέωση, καθημερινά έως τις 5 Ιανουαρίου του νέου έτους στις 19.00, στη σελίδα snfcc.org καθώς και στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο YouTube.

Και κλείνουμε με την κωμωδία “Νεφέλες” του Αριστοφάνη, που έρχονται να κηρύξουν την αμφισβήτηση της παντοδυναμίας της λογικής, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά και μετάφραση Γιάννη Αστερή. Την παράσταση παρακολουθούμε διαδικτυακά μέσω του viva.gr, αύριο Χριστούγεννα στις 9 μ.μ. και Σαββατοκύριακο στις 4 μ.μ. και στις 9 μ.μ.. Ερμηνεύουν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γάλλος, ο Νίκος Καραθάνος, ο Χρήστος Λούλης και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Εισιτήρια 7,5 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα