back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ευγ. Κολλάτος: Το κέντρο της Αθήνας και το Σύνταγμα είναι ωραία στολισμένα, για εμάς όμως η βάση είναι η γειτονιά

Διαβάστε επίσης

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας, όμως ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Κώστας Μπακογιάννης φρόντισε να δώσει φως και λάμψη στην πρωτεύουσα προκειμένου να χαρίσει μια νότα αισιοδοξίας και να δώσει χαρά στους κατοίκους σε κάθε γειτονιά της πόλης, ως αντίβαρο σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Όποιος έχει ήδη επισκεφτεί το κέντρο της Αθήνας, αντικρίζει μια διαφορετική, όμορφη χριστουγεννιάτικη εικόνα της πόλης: «Το κέντρο της Αθήνας και το Σύνταγμα είναι λιτά και ωραία στολισμένα, για εμάς όμως η βάση μας είναι η γειτονιά», δήλωσε ο κ. Ευγένιος Κολλάτος, Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού, στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Αποστολίδη.

Τόνισε ότι στις γειτονιές του Δήμου σχεδιάστηκαν 30 μικρά αλλά εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι στόχος είναι την επόμενη χρονιά αυτά να διπλασιαστούν: «Θέλαμε να δώσουμε έναν διαφορετικό τόνο στις γειτονιές, τη στιγμή που ο κόσμος μένει στο σπίτι του. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι ο στολισμός της πόλης ξεκινάει από την επόμενη κιόλας μέρα που ξεστολίζουμε. Πρόκειται για μια απίθανη δουλειά που αξίζει συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο», είπε.

Αναφερόμενος στις περιοχές της Αθήνας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα φωτισμού, ο κ. Κολλάτος, σημείωσε ότι φέτος, τα πράγματα είναι καλύτερα και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τα επόμενα 2-3 χρόνια που θα αλλάξει το δίκτυο θα υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως εξήγησε, τα μεγαλύτερα προβλήματα στον εντοπίζονται στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα, ιδιαίτερα στην περιοχή της Κυψέλης αλλά και στο 2ο, καθώς, όπως είπε, το δίκτυο είναι πιο παλιό: «Τον Σεπτέμβριο του 2021 θα ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής του δικτύου, ένα στοίχημα που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για την πόλη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα