back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τ. Μουλούλη: Αυξήθηκαν κατά 50% οι οικογένειες που μας καλούν ζητώντας βοήθεια

Διαβάστε επίσης

«Είμαι αισιόδοξη πως τα Χριστούγεννα αλλά και την χρονιά που έρχεται θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Πραγματικά είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας με όλο αυτό που περνάμε όλοι» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Σοφία Μπερετάνου η Τατιάνα Μουλούλη, Υπεύθυνη Ανάπτυξης & Εθελοντισμού “Μαζί για το Παιδί”

«Οι οικογένειες όλο και αυξάνονται. ‘Έχουμε σημειώσει 50% αύξηση των αιτημάτων λόγω της πανδημίας. Οικογένειες που αδυνατούν αυτή τη στιγμή να έχουν τα βασικά, στερούνται τροφή και μας καλούν ζητώντας βοήθεια»

Η κ Μουλούλη μίλησε για την καμπάνια “Μαζί στις γιορτές” που στόχο έχει να στηριχτούν 160 οικογένειες με ανήλικα παιδιά.

«Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το γιορτινό τραπέζι σε οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία, να τους δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας ,είπε χαρακτηριστικά. 

www.supportmazi.gr/mazistisgiortes.

Η κ Μουλούλη κάλεσε τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς με ανάρτηση στο Facebook ή το Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #mazistisgiortes και κάνοντας tag το Μαζί για το Παιδί @mazigiatopaidi. Επίσης η προσπάθεια μπορεί να ενισχυθεί με ένα τηλέφωνο ή ένα μήνυμα στον 5ψήφιο 19805.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα