back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατέρας Αντώνιος: Η αγάπη έχει εφευρετικότητα. Αυτός που πραγματικά θέλει να κάνει πράξη την αγάπη βρίσκει τρόπους και από μακριά

Διαβάστε επίσης

Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης σήμερα και ο Αθήνα 9.84 εκπέμπει ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα αφιερωμένο στις κοινωνικές δράσεις φορέων, οργανώσεων, συλλόγων αλλά και υπηρεσιών του Δήμου της Αθήνας.

Για τα 260 παιδιά στα σπίτια φιλοξενίας ανά την Ελλάδα αλλά και για τα τουλάχιστον 600 παιδιά στα κέντρα ημέρας- παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών που η μητέρα λόγω οικονομικής ανέχειας τα αφήνει μέχρι να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα- μίλησε στον Αθήνα 984 και στη Σοφία Μπερετάνου ο Πατέρας Αντώνιος, Ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου.

«Βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά μας που είναι σε ανάγκη και κίνδυνο αλλά και στις κακοποιημένες μητέρες, στις μητέρες που δεν έχουν οικογενειακό υποστηρικτικό περιβάλλον» είπε μεταξύ άλλων.

«’Ενας τρόπος προκειμένου να μπορέσουμε να συντηρήσουμε τις υπηρεσίες μας, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη θεραπεία του τραύματος της ψυχής, που δεν είναι άλλο από την απώλεια του φυσικού γονιού- καθώς αυτά τα παιδιά απομακρύνονται με εισαγγελική εντολή για να προστατευτούν από τον φυσικό γονιό- είναι και οι εκδηλώσεις που κάνουμε» τόνισε προσθέτοντας πως «λόγω της πανδημίας ακυρώθηκαν όλες»

«Η αγάπη έχει εφευρετικότητα και αυτός που πραγματικά θέλει να κάνει πράξη την αγάπη θα μπορεί να βρει και τρόπους από μακριά» πρόσθεσε.

Τρόποι ενίσχυσης της Κιβωτού Του Κόσμου: Μήνυμα στο 19828, ενώ στην ιστοσελίδα kivotostoukosmou.org έχουν αναρτηθεί οι ανάγκες του ιδρύματος και τραπεζικοί λογαριασμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα